Monday, April 18, 2016

Bawa Anak Outing..

Assalamualaikum..

10 April 2016 (Ahad)

Hari ini aku ke sekolah anak aku. Minggu nie outing jer.. so ambik kain baju dia pergi ke self-service laundry basuh kat sana sekali ngan keringkan dan ada juga servis untuk gosok.  Malas nak bawa balik so bawa dia jalan² aje laa.

So weols ke Mid Valley.. pusing² kat dalam tuh.  Ada plak PC dan Elektronik Fair. Ramai sungguh orang berasak².  Weols kat dalam tuh pun tak lama.. sebab ramai orang.  Dari Mid Valley anak sibuk nak cari baju kat Metro Kajang.. jadi weols ke sana laa plak.. Layankan aje laa.. budak bujang nie.. Dapat laa 2 helai baju.  Pas tuh weols rush ke Shah Alam.

Ambik baju yang digosok kat kedai dobi pas tuh singgah makan. Tengok plak kat sebelah kedai dobi tuh ada kedai Satay Willy.  Oder laa satay dan anak aku nak makan nasi so aku oder kan Nasi Kukus Kak Wok siap set ngan air teh o ais.  Dekat 1/2 jam tunggu satay tak kunjung tiba anak aku dah siap makan..Pas tuh perasan orang kat sebelah yang datang kemudian dah dapat.. sabo je laa hati nie.. Lagi pun tak kan nak tunggu lagi sebab nak cepat hantar anak masuk asrama dia.. So pergi kat kaunter terus weols cancel oder, cuma bayarkan nasi ngan air jer.. yang sempat. Yang sakit hati tuh tak de plak nak cakap mintak maaf ke apa.. adesss sabor je laa hati masa tuh.. 

Hantar anak balik asrama.. so masa on the way balik ke rumah singgah makan kat Bukit Cheras..tak pe laa janji kenyang perut Alhamdullillah..


Dua orang kesayanganku

IT Fair kat Mid Valley

 Muka boring tunggu makanan..

Air Epal.. nie je laa sempat layan.. 

Nasi Kak Wok anak aku makan nie.. nasib baik ada 
order nie kalau dia pun makan satay sure lapo..
tunggu satay tak sampai² 

Ni laa Satay Willy branch kat Shah Alam.. fail laa servis dia orang.. 

Hubby layan nasi putih, tomyam campur dan telor dadar.. 

Kueyteow KungFu yang tak macam Kueyteow KungFu


1 comment:

  1. saya tak tahu pulak satay willy ada cawangan kat shah alam...saya teringin sangat nak rasa satay dorang ni...tapi service hampeh la pulak ye...kena terjah kajang jugak la kalo mcm tu...huhu

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss