Thursday, November 17, 2016

Miivio Blood Pressure Monitor

Assalamualaikum..

Akhirnya dapat gak beli Blood Pressure Monitor nie.. maklum laa 
aku nie ada darah tinggi.. Dah pernah ada sebelum nie.. tapi dah rosak.

Survey kat Lazada dan 11 Street dan masa tuh harganya RM160.
Ingat dah nak oder tapi asik laa tangguh².  Kebetulan plak hari
Jumaat lepas kan Lazada wat offer, aku tengok laa harga untuk
BP Monitor nie.. wah dah turun pada harga RM138.00 so apa lagi aku
grab laa satu.. Free shipping.. tu yang penting.. hehehe
Memang banyak brand tapi aku prefer brand Miivio yang ini.. 

Senang bila ada BP Monitor.. so leh tunjuk doktor bacaan  BP aku..


Kelebihan pada BP Monitor nie leh laa tau samada bacaan tu 
Tinggi sangat (Servere), 
Tak Berapa Tinggi (Moderate) 
Sederhana Tinggi (Mild) dan 
Normal (ok-ok sangat).


5 comments:

  1. apa kelebihan jenama miivio ni kak?

    ReplyDelete
  2. Yang bagusnya kat belah kiri dlm gambar tuh ada ditandakan Severe, Moderate, Mild dan Normal.. Jadi bila ambil BP bacaan tu akan ditandakan samada bacaan tuh Tinggi, Serderhana, Tak berapa tinggi dan normal.. gitchuu.. hehehe. Kalau tengok jenama lain tak de..

    ReplyDelete
  3. kena ada satu jugak la kat rumah ni...hubby tu dah ada darah tinggi skrg ni...huhu...

    ReplyDelete
  4. kalu ada darah tinggi wajib kena ada ni..maklumlah kena pantau rapat2 .. festime dgr jenama nih ...mcm abah Hsna guna jenama yg mcm kat spital tu.....xhingat dah namanya

    ReplyDelete
  5. abah saya pun ada 1. memang selalu kena monitor kalau ada BP ni. semoga lebih sihat rinna

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss