Thursday, October 04, 2012

Hobi Baru Hubbyku

Assalamualaikum

Nie nak citer pasal hobi baru hubby aku nie.. 
Sekarang ini minat main lastik tapi tak de laa 
nak melastik tak tentu pasal.  Anak aku pun
dah minat sekali dan diajaknyaa geng² join
group melastik.  

Kat belakang umah dah hubby aku bersihkan
hutan yang ada tuh.. buat gelanggang untuk
berlatih melastik.  Letak laa botol atau tin 
untuk dijadikan sasaran.

Hubby juga dah buatkan satu group lastik
di facebook.  Sesiapa yang berminat boleh
laa join kat HOBILASTIK


Lastik yang dibeli melalui internet.. 

Ini pun jenis lastik juga..  



Anak ku dan kawan²nya 



Amboi dua beranak nie beradu melastik.. 




16 comments:

  1. bila tengok ni tetiba teringat zaman kanak kanak dodulu. lastik tu asyik dok p[arking kat leher je.

    batang jambu la yang jadi mangsa. tapi lastik burung tak pernah kena pon.

    ada sekali abang lastik dengan buah guli , kena kawan dia sampai tembus dagu. hambekkkk kena la hadiah best dari mak. padan muka dia. ngeee

    ReplyDelete
  2. ai suker lastik buntut orang pakai getah... auchhh... hahaha

    ReplyDelete
  3. wahh satu hobi yg lain dr lain la

    ReplyDelete
  4. jgn terkena dahi ke hidong sudeyyy..hihih

    ReplyDelete
  5. Kecik2 dulu budak laki yg suka main lastik nie.

    ReplyDelete
  6. Perghhhhh..lastik siap ada kompas! Nak tgk lah facebook group tu...unik hobi ni..:)

    ReplyDelete
  7. mak aiii.. captain2... melastik ek??? menarik jgk kan????

    ReplyDelete
  8. wahhh...hoby peli lastik ke kak....

    lastik burung...haha..

    ReplyDelete
  9. Tetiba kakak teringat masa zaman kakak kanak-kanak. Kami guna tiub basikal sebagi pelapik. Main campur tak kira lelaki perempuan sama aje:)

    ReplyDelete
  10. Masa kecik2 penah gak main lastik2 ni..tp bila mak sy nampak dia marah. Mak kata tu permainan orang lelaki...kalo lastik burung lagi mak marah..mak kata tak baik seksa burung. Tp sebenarnya sy lastik burung tu bkn penah kena pun. Tak pandai sgt pun guna lastik ni, huhu.

    Sebenarnya melastik ni senaman otot tangan jgk...kalo setakat lastik2 tin, botol tu ok laa...

    ReplyDelete
  11. jangan melastik kawan2 sudahlah..tp unik betul hobi husband sis rinna ni..hehehe..

    ReplyDelete
  12. bestnye, bole melepaskan geram, lastik kuat-kuat...

    ReplyDelete
  13. Much informative and useful article… I like it personally…

    ReplyDelete
  14. lastik yang kau cakap dibeli di enternet boleh tak bagi saya link nya .. nak beli jugak. tolong ye...

    ReplyDelete
  15. tolong beri link enternet tempat korang beli lastik (gambar pertama)
    cantik lh.. nak beli jugak..

    ReplyDelete

Sila La Komen.. Tapi Kutuk Mengutuk, Carut Mencarut Tidak Dibenarkan..

RAK BUKU KEGEMARAN

Rinna's favorites book montage

Lamaran Untuk Teman Hati
Cuma Dia Kekasihku
Sayang Awak Cinta Awak
Kalau Sudah Berkenan
Bisikkan Namaku
Yang Dia Pilih
Manisnya cinta
Cik Cinderella Dan Encik Tengku
Hanya Dia...Cinta
Hopeless Romantik
Pergi Tanpa Alasan
Dia… Random Guy
I'm Mrs. Kertu
Suamiku Mr. Blind
Adam & Hawa
Biografi Agung Rasulullah
Love You Mr. Arrogant
Cik Bunga Dan Encik Sombong
Projek Memikat Suami
Pabila Cinta Memanggilku


Rinna Manja's favorite books »

POST TERHANGAT

BLOG ARKIB

LABELS

TARIKH YANG PENTING

  • 8 April - Blog Anniversary
  • 25 Mei - Hari Jadi Ku
  • 2 Ogos - Hari Jadi Indok (Makcik)
  • 2 Julai - Hari Jadi Anakku
  • 18 Feb - Hari Jadi Hubbyku
  • 10 April - Hari Jadi Ibuku
  • 1 Jun - Ulangtahun Perkahwinan

HUBBY & ME

AKU DAN OFISMATE
Related Posts with Thumbnails KELUARGA KU

AWARD INI UNTUK PENGUNJUNG BLOG AKU

Kawan² dan 'Silent Reader'.. Sila Laa Ambil Award Ini Yer.. TQ.. Muaahss